Заповядайте на епичното коледно изд...


Заповядайте на епичното коледно издание на Балканско Гуча Парти - ,,БАЛКАНСКА КОЛЕДА', където ще имате възможността да се забавлявате до на макс, както и да спечелите безплатни ваучери за вечеря в Сръбски Ресторант ,,Котилото'
По утвърдена балканска традиция се гответе за следния сценарий:
Няколко луди ди-джеи ще ни скъсат цървулките от танци с най-доброто от света на балканската духова и пънк-рок-ска музика. Гответе се за епично приключение из музикалните дебри на братска Сърбия, Македония, Румъния, Босня и Херцеговина, Черна Гора, Гърция и разбира се - България.
? Няколко ди-джеи ще ни рържат на крака с най- доброто от света на балканската духова музика. Гответе се за епично приключение из музикалните дебри на братска Сърбия, Македони я, Румъния, Босня и Херцеговина, Черна Гора, Гърция и разбира се - България.
? Ще имате възможността да се насладите на една зашеметяваща симбиоза между най-веселите традиционни и съвременни балкански ритми, която ще помните за дълго.
? Балканският духов оркестър, съставен от изкустни виртуози на музикалния инструмент, ще свири от сърце и душа за веселата публика, като така ще ни помогне да се отдадем напълно на чистата и неподправена емоция на балканската радост.
? Български народен танцов ансамбъл ще ни подлъже, за да се хванем с него на голямо хорце, като така отдадем нужната любов и уважение към хиледолетните български традиции. Защото българското трябва да се помни и не трябва да се забравя!
? Ще се разиграят весели игри със щедри награди от ресторант Котилото.